SRUG Среща #04

You are currently viewing SRUG Среща #04

Презентации:

„Споделени параметри. Приложение и ползи.“ (Revit Shared Parameters) – инж. Тодор Йорданов @ SmartMEP

„Приложение на Dynamo за Revit. Примери от практиката.“ – арх. Виктор Кузев @ RevitExperiments.com

На 04.12.2018 се проведе последната за 2018 година среща на Sofia Revit User Group.  Аудиторията отново бе разнообразна. Новото за тази среща беше подкрепата от страна на Autodesk в лицето на фирма BMG Data с управител г-н Георги Харизанов . Много се радваме, че ни беше гласувано доверие и ни бе оказана подкрепа, за да можем да продължаваме с тази инициатива. Вярваме, че с тази помощ ще успеем да стигнем още по-далеч!

Темите на презентациите бяха

„Споделени параметри. Приложение и ползи.“ (Revit Shared Parameters) – инж. Тодор Йорданов @ SmartMEP

„Приложение на Dynamo за Revit. Примери от практиката.“ – арх. Виктор Кузев @ RevitExperiments.com

За пръв път имахме лектор от стана на ОВК проектантите. Презентацията му засегна един от най-важните аспекти на BIM, a именно – информацията. Тодор ни запозна с видовете параметри и наблегна на споделените параметри.

Втората презентация беше също много интересна. Колегата Виктор ни запозна с практически приложения на Dynamo за Revit. Вниманието на публиката беше приковано и не липсваха въпроси. Примерите бяха от международната практика и показаха до какви висоти можем да достигнем, изпозлвайки BIM технологията.

Разбира се след презентациите се насладихме на традиционните дискусии, разговори и бутилка бира. Очакваме вашите идеи за следващи срещи, теми за презентации и всякакви въпроси на имейл info@SofiaRUG.com или директно във Facebook 

Благодарим на всички за подкрепата! До следващия път!

 

Видео от събитието:

Снимки от събитието:

Вашият коментар