SRUG Среща #03

You are currently viewing SRUG Среща #03

Презентации:

„Dynamo за начинаещи-не е толкова страшно!“ – Кристиан Айков @“Кръстев и Айков Инженеринг“

„Видове таблици в Autodesk Revit. Приложение”  – Виктор Величков @All 1 Studio

Третата среща на Sofia Revit User Group се състоя на 05.10.2018. Това бе една от срещите, която се радва на най-голямо присъствие. Събраха се повече от 65 професионалисти в сферата на BIM и в частност Autodesk Revit. Вярваме, че интереса към подобни събития ще се задържи и ще има дори повече професионалисти, които са готови да споделят своя опит и да черпят от опита на своите колеги.

Темите на презентациите бяха:

„Dynamo за начинаещи-не е толкова страшно!“ – Кристиан Айков @“Кръстев и Айков Инженеринг“

„Видове таблици в Autodesk Revit. Приложение”  – Виктор Величков @All 1 Studio

За пръв път се докоснахме до темата Dynamo.  Тя породи не малко въпроси  и дискусии. В бъдеще вярваме, че ще имаме възможност отново да дискутираме този надграждащ софтуер и да споделяме опита си с него. Рагзледани бяха и различните видове таблици. Всеки от нас е позлвал таблици, но видяхме много интеренси подходи и по-малко познати приложения на този стандартен Revit инструмент.

Радваме се, че видяхме и не малко нови лица. Щасливи сме когато инициативата намира по-широка подкрепа. Във връзка с нарастващата Revit общност ще напомним за  – регистъра за професионалисти изпозлващи Autodesk Revit – ТУК както и формата за идеи и въпросиТУК  

Бъдете активни! Можете да се регистрирате и да стигнете по-бързо до ваши колеги, да намерите помощ или партньор за бъдещ проект или самите вие да бъдете потърсени във връзка с професионалните ви умения в сферата на Revit. Ползвайте и формата за идеи и въпроси. Там можете да дадете идея за бъдещи теми, които да станат част от някоя от следващите срещи.

Ако имате идеи за бъдещи събития, друг формат различен от презентациите, ако имате коментари, похвали и оплаквания =) – пишете ни на email – info@SofiaRUG.com ,изпозлвайте и  Facebook групата  или  LinkedIn групата

Следващото събитие е планирано за идния месец. Очакваме вашата обратна връзка, за да го направим още по-ползотворно и полезно за всички!

До следващия път! 

Снимки от събитието:

Вашият коментар